Που θα πάει ο Βάργκας

Σημειώνει συνεχώς γκολ, κερδίζει διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα και ο Εντουάρντο Βάργκας αγωνίζεται στην Ουνιβερσιδάδ της Χιλής, οπότε απαιτείται... διόρθωση.

Ο 22χρονος στράικερ έχει αποσπάσει τα... βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και αποτελεί το πλέον «καυτό» (από την στιγμή που ανανέωσε ο Νεϊμάρ με την Σάντος) όνομα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η διοίκηση της ομάδας της Χιλής φαίνεται ανήμπορη να τον κρατήσει και ο πρόεδρος Φεντερίκο Βαλντές έχει περιοριστεί πλέον στα... ευχολόγια.

Τσέλσι,

Ίντερ, Ζενίτ και πολλές ακόμα ομάδες ετοιμάζονται να τα «σκάσουν» και θα υποχρεώσουν την Ουνιβερσιδάδ να εξετάσει την περίπτωση παραχώρησης του χαρισματικού της σκόρερ. Φυσικά, το αντίτιμο θα είναι αρκετά υψηλό. Πάντως, η αρχική διάθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον διεθνή επιθετικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά αυτό θεωρείται απίθανο.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ο Βάργκας γράφει... ιστορία. Στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης σημείωσε το όγδοο του γκολ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οδηγήσει την ομάδα του στο πρώτο της τρόπαιο νοτιοαμερικανικού επιπέδου. Εκκρεμούν τα play off του Clausura της Χιλής και ύστερα από το πέρας αυτών ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ετοιμάσει... βαλίτσες για Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα