Πολύ περισσότερα από τρεις βαθμοί…

Κακά τα ψέματα. Αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος, το υλικό το οποίο διαθέτει, το γεγονός ότι δεν παίζει ο Ριέρα και πως ο Κουμορτζί θα έχει το μυαλό του στην νέα του ομάδα, δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό κανενός πως το ματς στη Νέα Σμύρνη θα φύγει απ’ το διπλό.

Από τη θεωρία ως την πράξη, όμως, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τα ίδια ακριβώς

περιμέναμε και στο «Κλ. Βικελίδης» και είδατε τι έγινε. Λογικό, απ’ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Έτσι είναι. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, αν εσύ μπεις νωχελικά, άνευρα και θεωρώντας πως το έχεις πάρει το παιχνίδι πριν ξεκινήσει, θα φας τα μούτρα σου. Αυτή τη φορά όμως, ελπίζουμε να το πήραν το μάθημά τους οι «πράσινοι». Και να κάνουν αυτό ακριβώς που πρέπει στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα ματς που δεν είναι απλά μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, σε ένα ματς που δεν σου δίνει απλά τρεις βαθμούς.

Διανύσαμε μια εβδομάδα, διαβάζοντας και ακούγοντας για το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός είναι τελικά ικανός να κρατήσει την πρώτη θέση, για το κατά πόσο μπορεί αυτή η ομάδα να ανταπεξέλθει στον πρωταθλητισμό. Μετά από μόλις την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που την πρώτη θέση ουσιαστικά την έχουν οι «πράσινοι» καθώς έχουν ματς λιγότερο από τον ΟΣΦΠ (ματς με την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ). Ταυτόχρονα, έγινε λόγος για το μικρό ρόστερ της ομάδας, όμως και για την ικανότητα των παικτών που αγωνίζονται. Κοινώς, η αμφισβήτηση πήγε… σύννεφο. Αυτόματα λοιπόν, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν είναι απλά οι βαθμοί. Είναι η ευκαιρία του «τριφυλλιού» να επιβεβαιωθεί. Για να δείξει σε όλους ότι έκαναν λάθος, για να φωνάξει πως αυτός ο τίτλος δύσκολα θα φύγει από τα χέρια του. Και η αλήθεια είναι πως στην Παιανία έχουν εκνευριστεί ιδιαίτερα από την έντονη κριτική που δέχτηκαν αυτές τις μέρες. Επειδή την θεωρούν κακόπιστη. Λες και τους περίμεναν στην γωνία, να γίνει η… στραβή και να τους «σταυρώσουν». Με αυτού του είδους την οργή λοιπόν, θα πάνε να παίξουν με τον Πανιώνιο.

Στα αγωνιστικά, δεν σηκώνει και πολύ κουβέντα το ματς. Το θέμα είναι ένα. Να υπάρχει πάθος. Αυτό που έλειπε κόντρα στον Άρη. Επειδή ο Πανιώνιος το μόνο που έχει να αντιπαρατάξει στα ατού και την ποιότητα του «τριφυλλιού», είναι η θέληση και το πάθος. Ζημιά μπορεί να γίνει μόνο αν κατέβουν οι «πράσινοι» με τη λογική του ότι θα κερδίσουν εύκολα και άνετα. Αν επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην θέληση και στο μπαίνω στο γήπεδο έτοιμος για όλα, θέλοντας να «πνίξω» τον αντίπαλο, σκοράροντας νωρίς, τότε όλα θα πάνε καλά.

Υ.Γ. Αυτή η αγωνιστική είναι κομβική και για την αξιοπιστία της διαιτησίας. Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε πολλά. Κατά… τύχη, αυτό συνέβη όταν ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε διαφορά από τον αιώνιο. Τα μηνύματα που πήραν στο «τριφύλλι» όλη την εβδομάδα, δεν ήταν και τα καλύτερα. Ας δούμε όμως τι θα γίνει και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Κωνσταντινέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα