Χατζηθεοδώρου: Θα ήθελε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό

Για τα αίτια του διαζυγίου του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος έκανε παράπονα για τη στάση της διοίκησης απέναντί του. Τόνισε, όμως, πως θα ήθελε να εεπιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μίλησε στον Ρ/Σ NovaΣΠΟΡ FM:

Για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό:

Β«Έχουν γίνει κάποια πράγματα και έχει βγει η μισή αλήθεια προς τα έξω. Έχει ακουστεί η πλευρά του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη φορά μετά από περίπου δύο χρόνια που μιλάω σε κάποιο μέσο. Όταν μιλάω, λέω την αλήθεια και χρησιμοποιώ επιχειρήματα. Πάρα πολύ σύντομα θα βγουν προς τα έξω τα πραγματικά γεγονότα, με αποδείξεις και στοιχεία. Θα μιλήσω καθαρά για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Τα πάντα τα αφήνω πίσω και κοιτάω το μέλλον. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό και έχει διαστρεβλωθεί. Μαζί με άλλα παιδιά έχουμε καταθέσει αγωγή για τα δεδουλευμένα μας. Είναι κάποια χρήματα που έχουμε δουλέψει και περιμένουμε να δικαιωθούμε. Το θέμα, όμως, που συζητείται είναι επειδή ζητάω από τον Ολυμπιακό αποζημίωση, αφού όταν με έδιωξαν είχα συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Βρείτε μου έναν υπάλληλο που τον απολύουν χωρίς να του δώσουν αποζημίωση.

Ο Ολυμπιακός το έκανε ελάχιστες μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος και έψαχνα ομάδα. Παρότι κάποιες ομάδες με ήθελαν, δεν μπορούσαν να με πάρουν, επειδή είχαν κλείσει τα ρόστερ τους. Τελικά την τελευταία στιγμή ήρθε η πρόταση από την Παρτιζάν. Την ίδια ώρα, όμως, πλήρωνα το ενοίκιο του σπιτιού στην Αθήνα, το μαγαζί μου-ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και γενικά υπήρχαν κάποια περιστατικά που επηρέασαν άσχημα την προσωπική μου ζωή. Επίσης, μία μέρα αφότου έφυγα για τη Σερβία, ο πατέρας μου έπαθε έμφραγμα και παρότι είμαι δύο μέτρα άντρας έκλαιγα στο νοσοκομείο. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Χατζηθεοδώρου παίρνει 200 χιλιάρικα και αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Προσπαθούσαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο. Ήμουν στη Σερβία και με έπαιρναν πρώην συναθλητές μου για να μου ζητήσουν δανεικά.

Στην αρχή είχαν πει ψέματα ότι είχαν κάνει μείωση στις αποδοχές 30%, ενώ η μείωση ήταν 60% και το επιβεβαίωσαν στη συνέχεια. Μετά με κατέκριναν γιατί πήγα στην Παρτιζάν με λιγότερα χρήματα, είπαν αρκετά πράγματα, μέχρι και μισθοφόρο με αποκάλεσαν. Αν, όμως ήμουν μισθοφόρος, θα καθόμουν άρχοντας στον Ολυμπιακό και δεν θα έφευγα με λιγότερα χρήματα, τα οποία μαζεύτηκαν από το υστέρημα των οπαδών του Ολυμπιακού και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν σκέφτηκα ποτέ τις αποδοχές μου, αλλά ήθελα το καλό της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που συναντώ στο δρόμο κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ μιλάω με κάποιους άλλους – μέσω του facebook – τι ακριβώς έχει γίνει και έφυγα τότε από την ομάδαΒ».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: Β«Κάνουμε κανονικά προπόνηση για να συντηρηθούμε στο διάστημα της διακοπής που θα είναι περίπου 50 μέρες. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση ανά πάσα στιγμή, αφού έτσι είναι δομημένο το πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεω

Keywords
Τυχαία Θέματα