Πιάνει δουλειά η εθνική εφήβων

Η ελληνική ομάδα των εφήβων στο βόλεϊ, πιάνει αύριο (1/4) δουλειά στην Αλεξανδρούπολη χωρίς τους Κοκκινάκη, Τζιουμάκα και Λιόντα που θα ενσωματωθούν την Πέμπτη (5/4) λόγω των play offs.

Την πρώτη της συνάντηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Μαυροβούνιο 11-15/4/2012) θα έχει την Κυριακή η Εθνική Εφήβων στην Αλεξανδρούπολη.

Σε αυτό το πρώτο στάδιο δεν θα βρίσκονται μαζί λόγω των πλέι οφ της Volleyleague, οι Κοκκινάκης, Τζιουμάκας και Λιόντας, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Πέμπτη (5/4).

Πρόκειται για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας (1-4/4), καθώς το τελικό θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της τουρκικής ομοσπονδίας στην Άγκυρα με προγραμματισμένα φιλικά και προπονήσεις με την αντίστοιχη τουρκική ομάδα. Στη συνέχεια, η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει από την Τουρκία για το Μαυροβούνιο, όπου θα δώσει τους επίσημους αγώνες της για τον Α’ όμιλο κόντρα σε Ιταλία, Φινλανδία, Μαυροβούνιο, Σουηδία, Λευκορωσία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, έχει καλέσει τους: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Καβαρατζή Ιωάννη (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κωνσταντινίδη Δημήτριο (Α.Ο. Ορεστιάδας), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Καρασαββίδη Βασίλειο (ΕΣΟΠ Επίκουρος) Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο, Ηλία Θεοδόσιο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο, Μαδούρα Ιωάννη, Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Α.Ο. Παναθηναϊκός), Λιόντα Μιχαήλ (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Τουρνάκη Αλέξανδρο (ΑΟΝΣ Μίλων), Μαυραγάνη Νικόλαο (ΓΕ Παναχαϊκή).

Keywords
Τυχαία Θέματα