Πέταξαν για την πρόκριση!

Μόλις έναν βαθμό χρειάζεται η Εθνική Νέων στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Σλοβακία (26/10) για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην elite round του EURO 2012, αφού ο Μπακασέτας ερχόμενος από τον πάγκο χάρισε τη δεύτερη νίκη στο «γαλανόλευκο» συγκρότημα (σε ισάριθμους αγώνες) κόντρα στην Αρμενία στο Ερεβάν (2-1).

Ο Κατίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄για την ομάδα του Τσάνα,

ωστόσο οι Αρμένιοι έφθασαν στην ισοφάριση με τον Χοβχανισάν στο 77΄ για να έρθει ο άσος του Αστέρα στο επόμενο λεπτό και να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην Εθνική μας.

Με έξι βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι διεθνείς μας θέλουν έναν μόλις πόντο κόντρα στη Σλοβακία (3β.) για να κλειδώσουν την πρόκριση χωρίς να ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Ανδόρρα – Αρμενία).

ΑΡΜΕΝΙΑ: Οχανιάν, Α. Χοβχανισιάν, Βοσκανιάν, Γκ. Χοβχανισιάν, Τατογιάν, Μαλακιάν (46΄ Μπ. Χοβχανισιάν), Γούκας Πογκοσιάν, Παπικιάν, Χακομπιάν, Γκαγκίκ Πογκοσιάν (90΄ Γκριγκοριάν), Αβετισιάν (46΄ Χ. Χοβχανισιάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Μπάλας, Κουσίδης (68΄ Μπακασέτας), Φουρλάνος (55΄ Μπούζας), Διαμαντάκος (83΄ Μπουγαΐδης), Κατίδης, Κολοβός, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα