Πάρτι τίτλου για Γιουβέντους, απέναντι στη Ρόμα

Μαγική εμφάνιση από τη Γιουβέντους και μεγάλη νίκη 4-0 απέναντι στη Ρόμα, παίρνοντας προβάδισμα τριών βαθμών από τη Μίλαν.

Στους τρεις βαθμούς από τη Μίλαν αποσπάστηκε η Γιουβέντους με πέντε αγωνιστικές να μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Οι «μπιανκονέρι» έκαναν τρομερή εμφάνιση στη «Γιουβέντους Αρένα» διαλύοντας τη Ρόμα 4-0!

Όλα τελείωσαν από το πρώτο ημίχρονο,

όπου η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «γηραιά κυρία», ήταν ο Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος με δύο γκολ (4’, 8’) καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του.

Στο 26’ ο Στεκέλενμπουργκ υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίρλο αφού αρχικά έχασε το πέναλτι, να σκοράρει προ κενής εστίας, κάνοντας το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, διαμορφώθηκε από τον Μαρκίσιο στο 52’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ, Βιντάλ (67΄Τζιακερίνι), Πίρλο, Μαρκίσιο, Ντε Τσέλιε, Κουαλιαρέλα (61’ Ντελ Πιέρο), Βούσινιτς (57΄Μποριέλο)
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρόσι, Ντε Ρόσι, Κάερ, Ζοσέ Άνχελ, Περότα, Γκάγκο, Μαρκίνιο, Πιάνιτς (61’ Λαμέλα), Μπορίνι (28’ Κούρτσι), Οσβάλντο (57΄ Μπόγιαν).

Keywords
Τυχαία Θέματα