Παραμένει αναποφάσιστος ο Ντερόν Ουίλιαμς

Κλίνει μεν προς την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς δηλώνει ακόμα αναποφάσιστος στο στενό του περιβάλλον.

Φέτος ο πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ θα γίνει free agent. Μάλιστα πρόκειται για ένα από τα περισσότερο «καυτά» ονόματα, που θα ενταχθούν στην «αγορά». Άλλωστε έχει ήδη αποσπάσει έντονο ενδιαφέρον από τους Λος Άντζελες Λέικερς και Ντάλας Μάβερικς, αλλά ο απόφοιτος του Ιλινόις δεν έχει αποκλείσει ακόμα την πιθανότητα παραμονής στους Νετς.

Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει

είναι πως θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα, η οποία θα διεκδικεί τίτλο. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται πλέον οι Νετς, που θέλουν να «χτίσουν» δυνατό ρόστερ, από τη στιγμή που έχουν ελεύθερο χώρο στο salary cap. Υπάρχει επιθυμία αγωνιστικής ανόδου, παράλληλα με τη μετακόμιση στο Μπρούκλιν.

Προφανώς ο Ουίλιαμς ζητά σχετικές εγγυήσεις, πριν υπογράψει συμβόλαιο. Πάντως θα πάρει την απόφασή τις επτά πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές, οπότε ο τωρινός του σύλλογος έχει ακόμα σημαντικό περιθώριο «ψησίματος» άλλων παικτών, ώστε να πείσει τον all-star πλέι-μέικερ να μείνει. Όπως είναι γνωστό, σημαντικότερος στόχος είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Ορλάντο Μάτζικ, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον 27χρονο διεθνή Αμερικανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα