Φετφατζίδης: «Αντέχουμε, δεν αντέχουμε, θα κάνουμε το καθήκον μας» (video)

Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία της Εθνικής, το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μίλησε ο Γιάννης Φετφατζίδης από το Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Το Onsports είναι εκεί...

Έτοιμος και δυνατός αισθάνεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως χαρακτηριστικά είπε, μετά από εκδήλωση

χορηγού εταιρίας της Εθνικής, ενόψει του Euro. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στην κούραση που ενδεχομένως να αισθάνονται κάποιοι ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Onsports:

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τις πρώτες μέρες τη προετοιμασίας;

«Είναι μια εκπληκτική εμπειρία για ένα παιδί στην ηλικία μου. Δίνουμε τα πάντα στις προπονήσεις έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που θα έρθουν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

-Λίγο πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αισθάνεστε έτοιμοι;

«Προπονούμαστε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Κάνουμε διπλές προπονήσεις. Νοιώθουμε δυνατοί και νοιώθουμε έτοιμοι να παίξουμε τα φιλικά αυτά και να πάμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

-Είχαμε play offs, ενώ εσείς πήγατε και στην Αυστραλία. Δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και εδώ βλέπουμε τις προπονήσεις με μεγάλη ένταση. Αντέχεται όλο αυτό το πρόγραμμα;

«Αντέχουμε δεν αντέχουμε νομίζω ότι αυτό είναι το πρέπων. Πρέπει να είμαστε εδώ και να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα. Είναι τιμή και χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ».

-Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού το 2004 χαρακτηρίστηκε ως θαύμα. Τώρα μπορεί;

«Εντάξει, κάτι τέτοιο συμβαίνει μία φορά στα εκατό χρόνια. Από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να το βάζουμε κάτω. Θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα