Τρία dvd για κάθε αντίπαλο μοίρασε ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος πέρασε από την πράξη στη... θεωρία και όχι το αντίθετο, όπως οι περισσότεροι καθηγητές στα σχολεία. Ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε από εννιά dvd σε κάθε παίκτη, τρία για κάθε αντίπαλο της Εθνικής στο Euro, προκειμένου να είναι «διαβασμένοι» όταν έρθει η ώρα της κρίσης...

Το βάρος στην τακτική και όχι στη φυσική κατάσταση έχει ρίξει ο Φερνάντο Σάντος

από την έναρξη της προετοιμασίας, στο Κίτσμπουελ. Σίγουρα δεν ξέχασε και τη βιντεοθεραπεία, την οποία οι παίκτες θα κάνουν μόνοι τους αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος μοίρασε στους ποδοσφαιριστές από εννιά dvd, τρία ματς, δηλαδή, για κάθε αντίπαλο της Εθνικής στο Euro.

Σε αυτά υπάρχουν «κομμένες» φάσεις από τα τελευταία ματς – φιλικά και όχι μόνο – της Ρωσίας, της Τσεχίας και της Πολωνίας, τα οποία, μάλιστα, συνοδεύονται από σημειώσεις για κάθε αντίπαλο, οι οποίες θα κάνουν σαφέστατα τη ζωή των ποδοσφαιριστών ευκολότερη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει στο μέλλον ανάλυση των βίντεο, ωστόσο εκείνη τη μέρα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι καλά... διαβασμένοι, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ έχουν μια εβδομάδα στη διάθεσή τους να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα dvd.

Keywords
Τυχαία Θέματα