Οι αντίπαλοι για Δούκα και Διομήδη

Δούκας και ο Διομήδης Αργους έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των 16 στο Τσάλεντζ Καπ του χάντμπολ ανδρών μετά τις πανηγυρικές προκρίσεις τους.

Η κλήρωση στην έδρα της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη, έφερε τον Δούκα απέναντι στην Ισραηλινή Μακάμπι Τίρεκ Τελ Αβίβ και τον Διομήδης αντίπαλο της ουκρανικής HC Πότροβικ. Ο Δούκας θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο Ισραήλ στις 11 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός θα γίνει στο Δαίς στις 18 Φεβρουαρίου. Ο Διομήδης θα υποδεχθεί στο Αργος την ουκρανική ομάδα (11

Φεβρουαρίου) στον πρώτο αγώνα και ο επαναληπτικός θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου.

Οπως δήλωσε ο τεχνικός του Δούκα, Γιώργος Κρανάκης, «πρωταρχικός στόχος για εμάς δεν είναι η Ευρώπη. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε η ομάδα να επιδιώκει το καλύτερο και να πηγαίνει όσο ψηλότερα μπορεί».

Ο προπονητής του Διομήδη, Μίμης Δημητρούλιας σχολίασε: «Η κλήρωση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ καλή ομάδα με αθλητές με πολύ καλά κορμιά. Εμείς θα κοιτάξουμε τα δικά μας προτερήματα, παράλληλα με τα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να έχουμε χαμένο κανένα ματς στην προσπάθειά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα