«Πάνω από όλα η ΑΕΚ!»

15:55 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες από το aek365.gr οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα θα συζητούσαν για το οξύ οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ που τους έχει αφήσει απλήρωτους για 6-10 μήνες. Ετσι και έγινε λοιπόν με τους παίκτες της Ενωσης πριν την προπόνηση για 20 λεπτά εντός των αποδυτηρίων στα Σπάτα να αναλύουν την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι αρχηγοί της ΑΕΚ

Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Παντελής Καφές μετέφεραν σε όλους τους παίκτες τα όσα είπε ο Νίκος Νοτιάς παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη το Σάββατο στα Σπάτα. Κανείς δεν καλύφθηκε από τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου που άφησε πολλά ερωτηματικά για το πότε θα πληρωθούν οι παίκτες τα δεδουλευμένα τους, μια και είπε ότι απλά θα στείλει ένα ποσό εντός των προσεχών ημερών...

Οι παίκτες της Ενωσης είπαν τις απόψεις τους για το θέμα, κάποιοι έδειξαν πιο δυναμικοί, άλλοι επέλεξαν πιο συνετή πολιτική. Από 2-3 εξ’ αυτών ακούστηκε και το να απέχουν οι παίκτες της ΑΕΚ από μια προπόνηση της εβδομάδας (σήμερα ή αύριο), ως συμβολικό τρόπο αντίδρασης σε αυτό που βιώνουν το τελευταίο διάστημα. Τελικά αποφασίστηκε από την πλειοψηφία να μπει πάνω από όλους το καλό της ομάδας και το καλό κλίμα που «έχτισαν» μόνοι τους οι παίκτες και ο Νίκος Κωστένογλου. Και να μην επηρεαστεί η ομάδα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο. Κάτι που δεν ήθελε κανείς τους, αφού οι ίδιοι έχουν φέρει την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με πολλά και ανυπέρβλητα εμπόδια.

«Περνάμε δύσκολα. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και το ξέρουμε καλά. Κάποιοι από εμάς είναι σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινότητα τους. Όσα μας είπε η διοίκηση δεν μας κάλυψε. Θα περιμένουμε να δούμε και εντός της εβδομάδας πόσα χρήματα θα μπουν. Εχουμε καταφέρει να έχουμε την ΑΕΚ πρώτη. Βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Περιμένουμε λίγο ακόμα τις εξελίξεις εντός του μηνός και θα μιλήσουμε ξανά. Μην πάρουμε βιαστική απόφαση, που θα βγει εις βάρος μας. Να πάρουμε μια απόφαση για το καλό της ομάδας και το δικό μας. Προτείνουμε να βγάλουμε μια ανακοίνωση και για ένα χρονικό διάστημα να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, ο καθένας ας κάνει ότι θέλει ως επαγγελματίας. Δεν θα τον κατηγορήσει κανείς. Ότι πρόβλημα έχουμε άμεσα, μπορούμε να το λύσουμε και μεταξύ μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι.» είπε υψηλόβαθμο στέλεχος των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, εκφράζοντας το σύνολο των παικτών που συμφώνησε.

Οι παίκτες λοιπόν συνεχίζουν να βάζουν την ΑΕΚ πάνω από όλους και από όλα και ας έχουν μείνει «εκτεθειμένοι» ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες από την ιδιοκτησία της ομάδας. Μάλιστα τονίστηκε ότι έχουν αναγκάσει τον κόσμο με τα αποτελέσματα και την εικόνα τους, να δει ξανά με «ζεστασιά» την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουν, κάτι που είναι μεγάλο «κέρδος». Και άπαντες περιμένουν τους ΑΕΚτζηδες στο ΟΑΚΑ το Σάββατο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ηθική και οικονομική στήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα