Ο Οφρυδόπουλος στα...«καντούνια» της Κέρκυρας!

19:48 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ποδαρικό στην Κέρκυρα για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «κόμισσας» βρέθηκε στο νησί την Τετάρτη (2/5) και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία του συλλόγου. Το Onsports κάνει ένα γρήγορο φλας μπακ στην καριέρα του εντός και εκτός γηπέδων.

Το νέο μέλος της οικογένειας των «Φαιάκων» την Πέμπτη (3/5) θα΄χει την πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό της ομάδας Τιμόθεο Καβακά και τους ποδοσφαιριστές και αμέσως μετά, θα σηκώσει και

επίσημα μανίκια!

Οι αρμοδιότητες του θα είναι εφαπτόμενες σε αμιγώς αγωνιστικά θέματα (σκάουτινγκ παικτών, μεταγραφές).

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αποτελούσε μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του Αστέρα Τρίπολης.

Χώρισε τους δρόμους του με τους Αρκάδες, έπειτα από την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις βάζοντας τέλος στη συνεργασία της εκτός από τον ίδιο και με τους Πολ Χατζόπουλο, Χρήστο Τσιρίκα και Δημήτρη Γεωργάρα οι οποίοι επίσης αποτελούσαν εκείνη την εποχή μέλη του τμήματος σκάουτινγκ.


Μια δεκαετία και... βάλε στον Ιωνικό

Ως ποδοσφαιριστής συνέδεσε το όνομά του με τον Ιωνικό, δεδομένου πως αγωνίστηκε με την ομάδα της Νίκαιας για περισσότερο από μία δεκαετία.

Γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1973 πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών με την Καλλιθέα την σεζόν 1990-91 στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Την πρώτη του χρονιά στο Ελ Πάσο πήρε μόλις επτά επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Τα σωματικά προσόντα, το πάθος και ο δυναμισμός του, έκαναν «κλικ» στον Ιωνικό και το καλοκαίρι του 1996 μεταπήδησε στην ομάδα της Νίκαιας.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας του Ιωνικού και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Υπήρξε μέλος της ομάδας στα δύο ιστορικά παιχνίδια με την Ναντ στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, όπως επίσης μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2000 και έχασε το τρόπαιο από την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2000 έκανε ένα μικρό διάλλειμα από την θητεία του στον Ιωνικό, προκειμένου να αγωνιστεί για έξι μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από ένα εξάμηνο αποχώρησε από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της Νίκαιας όπου και παρέμεινε για άλλα 6,5 χρόνια.


Το «φλερτ» με τον Ηρακλή

Το καλοκαίρι του 2004 ναυάγησε η μεταγραφή του στον Ηρακλή, καθώς η διοίκηση του Ιωνικού απέρριψε την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι διαπραγματεύσεις των δύο ΠΑΕ έδειξαν πως η διαφορά στα οικονομικά ανταλλάγματα ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία. Ο τότε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιωνικός Χρήστος Κανελλάκης, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, είχε τονίσει: «H διοίκηση εξετάζει και συζητάει κάθε πρόταση που γίνεται για οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας μας, αλλά δεν ξεπουλάει».

Τον Γενάρη του 2006 έκλεισε το κεφάλαιο Ιωνικός και άλλαξε δαχτυλίδια με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από 1,5 χρόνο κρέμασε τα παπούτσια του στην ομάδα της Αρκαδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα