Ανακοίνωση Ολυμπιακού Βόλου

19:48 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Δελτίο Τύπου μέσω του οποίου υπενθυμίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εκπροσωπείται από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους νομικούς της εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μάλιστα, σε αυτό τονίζεται ότι «οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δημοσιοποιείται και εκπορεύεται από αλλού, αποτελεί προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων μόνο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι υποχρεωμένη να υπενθυμίσει προς πάσα κατεύθυνση πως εκπροσωπείται επίσημα και μόνο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά από τους νομικούς της, με επικεφαλής τον καθηγητή Αθλητικού Δικαίου κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και το επιτελείο του στην Ελλάδα και το κ. Μιχάλη Μιτζικό στο εξωτερικό. Ουδείς άλλος εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σε Ε.Ε.Α., Γ.Γ.Α., ΕΠΟ, SUPERLEAGUE και σε κάθε θεσμικό και μη φορέα. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δημοσιοποιείται και εκπορεύεται από αλλού, αποτελεί προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων μόνο. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκπροσωπεί την πιο ιστορική επαρχιακή ομάδα με χιλιάδες φιλάθλους που απαιτούν τη δικαίωση και αποκατάσταση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, με μόνο στόχο την οριστική και άμεση επιστροφή της ομάδας στη Superleague και στο πρωτάθλημα 2012-2013»!

Keywords
Τυχαία Θέματα