Διαψεύδει ο Πανιώνιος για συνάντηση με Παπαδόπουλο

19:48 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Καμία συνάντηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο είχε η διοίκηση του Πανιωνίου, όπως υποστήριξε ο Λάζαρος Κουτλίδης στο Onsports.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» υποστήριξε πως δεσμεύεται με φιλία με τον Έλληνα προπονητή και συναντήθηκαν στον Κορυδαλλό, ωστόσο, ο σκοπός της επαφής τους δεν είχε να κάνει με ενδιαφέρον της ομάδας της Νέας Σμύρνης για τον έμπειρο τεχνικό.

«Τον Σούλη Παπαδόπουλο τον γνωρίζω πολλά χρόνια και όποτε είναι στην Αθήνα

πίνουμε έναν καφέ στον Κορυδαλλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συνάντησή μας είναι καθαρά επαγγελματική», ήταν τα λόγια του Λάζαρου Κουτλίδη στο Onsports.

Παράλληλα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, υποστήριξε πως το θέμα του νέου τεχνικού ηγέτη της ομάδας θα ξεκαθαρίσει μετά τις 20 Μαΐου όταν θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης της αδειοδότησης των «κυανέρυθρων» από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

«Το θέμα του προπονητή στον Πανιώνιο θα ξεκαθαρίσει μετά την αδειοδότηση. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά και πρέπει να πορευτούμε με μικρά παιδιά, τότε θα πάμε σε επιλογή προπονητή, ο οποίος θα μπορεί να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Έχω επαφές με προπονητές, προκειμένου να μπορώ να κάνω τις προτάσεις μου στην διοίκηση της ομάδας, η οποία θα αποφασίσει για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον Πανιώνιο στη νέα σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα