Ντεντόπουλος: «Να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

Αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της Νέας Ιωνίας, που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, θέλει να φανεί ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος.

Ο 31χρονος επιθετικός, στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να πει το «ναι», στο κεφάλαιο Φωστήρας που έκλεισε για αυτόν, αλλά και στις προσωπικές επιδιώξεις του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Είχες μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στο Φωστήρα, με τον οποίο αναδείχθηκες πρωταθλητής στον 8ο Όμιλο, κυπελλούχος ΕΠΣΑ

και πρώτος σκόρερ. Παρ’ όλα αυτά, δεν ανανέωσες. Ποιος ήταν ο λόγος;
«Αυτό το ξέρω μόνο εγώ. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν στο Φωστήρα, με τον οποίο είχα μόνο επιτυχίες! Πλέον, το κομμάτι Φωστήρας ανήκει στο παρελθόν. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ πίσω, αλλά μόνο μπροστά».

-Επόμενος σταθμός, Νέα Ιωνία. Αρκετοί ήδη τη χρίζουν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, βάσει και των ενεργειών ενίσχυσης που γίνονται. Συμφωνείς;
«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το σωματείο της Νέας Ιωνίας και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ανήκω σε αυτό. Όμως, η οποιαδήποτε επιτυχία θα έρθει ύστερα από πολλή δουλειά και κόπο στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι θα κριθούμε εκεί».

-Ποια εικόνα σχημάτισες στην πρώτη σου επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου;
«Δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να μην αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί τους! Από την πρώτη στιγμή έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου και μου έδωσαν να καταλάβω ότι είμαι κάτι σπουδαίο για αυτούς. Το γεγονός αυτό ανεβάζει την επιθυμία μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ευχαριστώ τον κ. Τασιόπουλο που με επέλεξε».

-Πέρυσι αναδείχθηκες για ακόμη μία σεζόν πρώτος σκόρερ. Νιώθεις την ίδια αυτοπεποίθηση και για φέτος;
«Προσωπικός μου στόχος κάθε χρόνο είναι να μπορέσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα νιώσω ικανοποιημένος. Όταν σταματήσω να έχω αυτοπεποίθηση, θα σταματήσω και το ποδόσφαιρο».

-Ποια ευχή θες να κάνεις;
«Εύχομαι υγεία και είναι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα