Μελετιάδης: «Έτοιμοι για την πρόκληση»

Με στόχο της παραμονή της στην Α’ Κατηγορία θα ριχθεί σήμερα (12/07, 21.30) στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τοποθετηθεί στο Β’ Όμιλο της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα στην πόλη Μίσκολτς της Ουγγαρίας, με πρώτο αντίπαλο τη Ρωσία. Θα αντιμετωπίσει, επίσης, τη Σερβία και τη Σλοβακία.

«Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκαναν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Ευριπίδης Μελετιάδης.

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας: «Συμμετέχουμε σε έναν όμιλο φωτιά και στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Στον όμιλό μας έχουμε δύο παραδοσιακές δυνάμεις, τη Ρωσία και τη Σερβία, παρ’ όλα αυτά πάμε για το καλύτερο δυνατό. Ξεκινάμε με τη Ρωσία, μια ομάδα με τεράστιες επιτυχίες σε αυτές τις ηλικίες. Η μάχη θα είναι άνιση, αλλά εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Αναζητήσεις
μελετιαδης συνταγες
Τυχαία Θέματα