Νίκη για Ατρόμητο

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με το γκολ της Λάγιου στο 50' ύστερα από τετ α τετ με τη Μελάκη.

Η Ελευσίνα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 19' με το φάουλ που εκτέλεσε η Βαρασά, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο

δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την Καρρά, η οποία ήταν οφσάιντ. Στο 30' η Βαρασά βγήκε σε τετ α τετ με την τερματοφύλακα του Ατρόμητου, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 38' η Αποστολοπούλου βγήκε σε τετ α τετ με τη Σάρλα, η οποία έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε τη χάρη μέχρι το 50', οπότε η Λάγιου σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου ευχαριστεί το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού για την άψογη φιλοξενία τους, την προπονήτρια Αθηνά Ρεντούμη, αλλά και τους γονείς για το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μελάκη, Καρόζη, Κλιματσούδα, Μεθενίτη, Κουλούμαση (76' Τόκη), Νικολαΐδη, Ζκιέρη, Κακαράτζα (87' Αλετρά), Πλιασά, Αποστολοπούλου, Βαρασά

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σάρλα, Μπερτσιά, Δούκα, Τζεβελέκου, Θεολογίτη, Μαυροειδάκη, Μάλλιαρη, Ευσταθιάδου, Καρρά, Τραγού, Λάγιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα