Από Δευτέρα οι αποφάσεις

22:11 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Όλη η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά ειδικά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται στο πόδι μετά την χθεσινή απόφαση σκάνδαλο των προκλητικών διαιτητών να κρατήσουν τα δελτία των Μπακαούκα, Βακάλη. Αυτό είναι κάτι που στην Ένωση δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι, αφού τα γεγονότα που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας αύριο το απόγευμα

έχουν προγραμματίσει ραντεβού με τους νομικούς συμβούλους τους για να τους δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές και το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Οι Μπακαούκας, Βακάλης δεν έχουν συνέλθει μετά την χθεσινή προκλητική συμπεριφορά και προσπαθούν να ξεχάσουν τα όσα τραγικά γεγονότα συνέβησαν στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα του Σαββάτου, αν και είναι αρκετά δύσκολο για αυτούς από την στιγμή που αναμένεται να χάσουν το κρίσιμο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που όλο αυτό το κλίμα εξακολουθήσει να υπάρξει και οι Πρωταθλητές χάσουν δύο βασικά στελέχη τους για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος η διοίκηση της ΑΕΚ θα αποσύρει την Ένωση από την διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα