«Μονόδρομος» οι τελικοί μετά το f-4

Η προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος γέμισε ...σκούπες και κάπως έτσι μπήκαμε λογικότατα στη μάχη των ημιτελικών. Εκεί, αν ο Κολοσσός ή ο Πανιώνιος βάλουν, έστω, μια τρικλοποδιά στους αιώνιους, θα μοιάζει με θαύμα. Οπότε, όλα δείχνουν πως από το ερχόμενο Σάββατο θα έχει επικυρωθεί το ζευγάρι των φετινών τελικών. Κάπου εκεί, στις 28 Απριλίου, ξεκινά το θέμα συζήτησης που έθεσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αν δηλαδή θα πρέπει νʼ αρχίσει η αιώνια μάχη, πριν το final 4. Η απάντηση είναι προφανώς, όχι. Επίσης μοιάζει

αδύνατο να καταρτίσει ο ΕΣΑΚΕ και νʼ ανακοινώσει πρόγραμμα προτού γίνουν οι αγώνες. Διότι με το «αν» δε γίνεται τίποτε, ούτε μπορεί νʼ αναιρέσει τους αντιπάλους των «μεγάλων» στην ημιτελική σειρά, προκαταβάλλοντας ουσιαστικά το ...σκούπισμα.

Παράλληλα, μοιάζει τουλάχιστον παράλογο να ξεκινήσουν οι τελικοί στις 2 Μαΐου και να συνεχιστούν στις 17 του μήνα. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά και «καταστρέφει» και εμπορικά τη μητέρα των μαχών. Μέσα σε όλα, φαντάζει άκρως ριψοκίνδυνο νʼ ανοίξει ο εμφύλιος των τελικών μια εβδομάδα πριν πάμε στην Πόλη. Ας το κρατήσουμε το ...ξεκατίνιασμα για μετά. Ας μην το μεταφέρουμε και στην Τουρκία! Να σημειωθεί πως μεταξύ των ελληνικών ημιτελικών και του final 4 Ευρωλίγκας (11-13/5) μεσολαβεί η Πρωτομαγιά και η απαγόρευση κάθε αθλητικής δραστηριότητας που επέβαλλε η Αστυνομία, από την Πέμπτη 3/5 ως τη Δευτέρα 7/7, ελέω εκλογών. Σίγουρα θα ήταν ιδανικό τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Ολυμπιακό να έβρισκαν απέναντι τους πριν το f-4, τη Μπιλμπάο, τη Βαλένθια, τη Μάλαγα, ωστόσο στην Ελλάδα ζούμε και εδώ θα τα ...πουν με τον Κολοσσό και τον Πανιώνιο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να στραβοπατήσουν και αυτή η κουβέντα νʼ αποδειχθεί ανούσια.

ΥΓ: 36 κόμματα μπαίνουν στη μάχη των εθνικών εκλογών, ζωή να ʽχουμε. Τα πάνελ γέμισαν πολιτικάντηδες και εμείς τους βλέπουμε να μας πατάνε στο λαιμό. Πόσο απαίσιοι τύποι είναι το 99%; Πόσο;

Keywords
Τυχαία Θέματα