Με ανατροπή η Μπόκα

04:00 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπόκα κέρδισε με 2-1 την Αρχεντίνος Τζούνιορς και παρέμεινε στην κορυφή της Clausura.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Πάμπλο Χερνάντεζ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, ο Χουάν Ινσαουράλντε ισοφάρισε στο 44ο λεπτό και ο Ντάριο Σβίτανιτς ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 65ο λεπτό. Έτσι η Μπόκα άθροισε είκοσι βαθμούς στην ένατη αγωνιστική, ενώ η Αρχεντίνος, η οποία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 68ο λεπτό λόγω αποβολής του Νίκολας Μπεράρδο, έμεινε στους 11.

Σε άλλο παιχνίδι, η Μπάνφιλντ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την

Ουνιόν σε συναρπαστικό ματς. Στο 27ο λεπτό, ο Χερνάν Ροντρίγκο Λόπεζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με πέναλτι, αλλά ο Ντιέγκο Μπαριζόνα ισοφάρισε στο 72ο λεπτό για την ομάδα της Σάντα Φε. Ακολούθησε το 2-1 υπέρ της Μπάνφιλντ με πέναλτι του Φακούντο Φερέιρα στο 90ό λεπτό με το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς και το 2-2 από τον Ντιέγκο Χάρα στο 92ο λεπτό με το... τρίτο πέναλτι.

Έτσι, η Μπάνφιλντ άθροισε εννέα βαθμούς και η Ουνιόν δώδεκα. Στους 13 έφτασαν, όμως, οι Ολ Μπόις και η Κολόν Ντε Σάντα Φε. Οι πρώτοι, μάλιστα, ξέφυγαν από τις «επικίνδυνες» θέσεις της κατάταξης της τελευταίας τριετίας (αυτή καθορίζει τους υποβιβασμούς) κερδίζοντας με 2-0 την Τίγκρε. Από την πλευρά της, η Κολόν επιβλήθηκε της Λανούς με 1-0 χάρη σε γκολ του Χαβιέρ Σεβαντόν στο 86ο λεπτό.

Τέλος, η Ατλέτικο Ραφαέλα επικράτησε με 3-1 της Σαν Μάρτιν και συμπλήρωσε δέκα βαθμούς στην Clausura έναντι των εννέα που έχει ο σύλλογος της Σαν Χουάν. Οι Σεμπαστιάν Καρέρας, Αλέξις Νικολάς Κάστρο και Ντάριο Γκαντίν σκόραραν για τους νικητές, ενώ ο Μάουρο Μπογάδο είχε ανοίξει το σκορ για την Σαν Μάρτιν.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Μπάνφιλντ-Ουνιόν Ντε Σάντα Φε 2-2
Μπόκα Τζούνιορς-Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-1
Κολόν Ντε Σάντα Φε-Λανούς 1-0
Ολ Μπόις-Τίγκρε 2-0
Ατλέτικο Ραφαέλα-Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν 3-1

{youtube}slUyBMhID_s{/youtube}

{youtube}ELjXh8CdqAU{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα