Στο +10 η Μπέτις

01:23 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της η Ρεάλ Μπέτις κερδίζοντας με 3-1 την Βιγιαρέαλ στην 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ρόκε Σάντα Κρουζ άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό και ο Ρούμπεν Κάστρο διαμόρφωσε το 2-0 τρία λεπτά αργότερα. Τα γρήγορα γκολ αποσυντόνισε την άμυνα των «υποβρυχίων», τα οποία δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ύστερα από αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων, ο Μπενιάτ σημείωσε το 3-0 στο 59ο λεπτό. Μονάχα στο 94ο αντέδρασε η Βιγιαρέαλ που μείωσε με πέναλτι του Μάρκο Ρουμπέν. Στο μεταξύ,

ο Άνχελ Λόπεζ συμπλήρωσε κίτρινες και αποβλήθηκε, οπότε οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες ύστερα από το 66ο λεπτό.

Έτσι η Μπέτις άθροισε 38 βαθμούς και εξασφάλισε διαφορά δέκα βαθμών από τις «επικίνδυνες» θέσεις της La Liga. Αντίθετα, η Βιγιαρέαλ έμεινε στους 32, μόλις τέσσερις παραπάνω από την Ρεάλ Σαραγόρα, η οποία διατηρεί την «καταδικαστική» 18η θέση.

Ρεάλ Μπέτις: Φάμπρι, Ντοράντο, Πάουλο, Νάτσο, Νέλσον, Κάνς, Μπενιάτ (77' Σεβίγια), Τζόναθαν (54' Ματίγα), Μοντέρο (61' Χουάνμα), Κάστρο, Σάντα Κρουζ.
Βιγιαρέαλ: Ντ. Λόπεζ, Μουσάτσιο, Γκονζάλο, Οριόλ, Γκάσπαρ (64' Καμούνιας), Μπρούνο, Σένα (47' Νιλμάρ), Βαλέρο, Ανχ. Λόπεζ, Ρουμπέν, Κάνι (67' Μαρτινούτσιο).

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα