«Χτύπησε» και ο Μουστάκας

02:58 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά τους Νικ Μαρκάκη και Τζορτζ Κοτταρά έφτασε η σειρά του Μάικ Μουστάκα να σημειώσει home run και να βοηθήσει τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς να κερδίσουν με 6-3 τους Λος Άντζελες Έιντζελς.

Πολύ καλό ξεκίνημα έχουν κάνει οι τρεις δημοφιλέστεροι παίκτες ελληνικής καταγωγής στο MLB. Στην προκειμένη, ο third baseman των «βασιλικών»

πέτυχε ατομικό home run. Το ίδιο έπραξε και ο Eric Hosmer στην πρώτη φετινή νίκη των Ρόγιαλς.

΄Όλα αυτά συνδυάστηκαν με την πολύ καλή εμφάνιση του Luke Hochevar, ο οποίος κέρδισε τους Έιντζελς για πρώτη φορά στην καριέρα του. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» υποχώρησαν στο 1-1, καθώς χθες κέρδισαν τους Ρόγιαλς στο εναρκτήριο ματς των δύο ομάδων.

Με τον Prince Fielder να καταγράφει τα δύο πρώτα του home runs με τη φανέλα των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, οι «τίγρεις» συνέτριψαν με... 10-0 τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Πάντως ο αρχικός pitcher των Τάιγκερς, Doug Fister, αποχώρησε τραυματισμένος στο τέταρτο inning, οπότε τη νίκη χρεώθηκε ο διάδοχός του, Duane Below.

Δεν αγωνίστηκε ο Κοτταράς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 6-0 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη. Ο Corey Hart σημείωσε δύο home runs και ο Zach Greinke παραχώρησε μόλις τρία hits σε επτά innings. Ακόμα, ο Rickie Weeks πέτυχε άλλο home run.

Δύο home runs «έγραψε» και ο Aaron Hill στο 5-4 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς σε βάρος των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Από την άλλη, οι Pablo Sandoval και Brett Pill έστειλαν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου για home runs, αλλά το 5-4 κατέληξε στον J.J. Putz που πήρε το δεύτερό του συνεχόμενο save.

Διαβάστε τι συνέβη στα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Μπάλτιμορ Όριολς-Μινεσότα Τουίνς, Πίτσμπουργκ Πάιρετς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Τάμπα Μπέι Ρέις-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Χιούστον Άστρος-Κολοράντο Ρόκις, Τέξας Ρέιντζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Σινσινάτι Ρεντς-Μαϊάμι Μάρλινς, Όκλαντ Αθλέτικς-Σιάτλ Μάρινερς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Ντότζερς, τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη, είτε θα αρχίσουν σε λίγα λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα