Πρώτος διεκδικητής ο Alberto Del Rio

00:52 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Εξασφάλισε ματς τίτλου ο Alberto Del Rio, o Daniel Bryan... χώρισε, η Kelly Kelly άνοιξε κόντρα με την Beth Phoenix και πολλά ακόμα στο «γεμάτο» επεισόδιο του SmackDown.

Δυναμικά ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία το SmackDown ύστερα από τη WrestleMania 28.

Πέρα από τις παραπάνω εξελίξεις που σημάδεψαν το σόου, δύο νέοι Superstars έκαναν ντεμπούτο.

Ο Del Rio πήρε με τον... δικό του τρόπο ευκαιρία τίτλου, καθώς επικράτησε με DQ του Sheamus. Ο World Heavyweight Champion δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και πλέον θα θέσει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση κόντρα στον Μεξικανό παλαιστή.

Ακόμα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Daniel Bryan, κατηγόρησε την AJ για την ήττα του στο «show of shows». Άλλωστε αυτή τον φίλησε και έχασε σε... 18 δευτερόλεπτα. Μοιραία αποφάσισε να την... στείλει.

Στο γυναικείο ματς της βραδιάς, η Divas Champion, Beth Phoenix, ταπεινώθηκε από την Nikki Bella. Μεσολάβησε, όμως, παρέμβαση της Kelly Kelly.

Εντυπωσιακός ήταν ο Ryback στο ντεμπούτο του. Πρόκειται για τον... ανακατασκευασμένο Skip Sheffield. Σε επίπεδο promo περιορίστηκε ο Damien Sandow στη δική του παρθενική παρουσία.

Στο μεταξύ, ο Randy Orton πήρε... εκδίκηση από τον Kane. Επίσης, ο Big Show επιβλήθηκε του Heath Slater μπροστά στον πρώην Intercontinental Champion, Cody Rhodes. Τέλος, ο R-Truth υπέστη φυσιολογική ήττα σε handicap match.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Big Show κέρδισε τον Heath Slater.
Η Nikki Bella κέρδισε την Beth Phoenix.
O Ryback κέρδισε τον Barry Stevens.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Sheamus με DQ.
O Randy Orton κέρδισε τον Kane.
Οι Mark Henry & David Otunga κέρδισαν τον R-Truth.

Keywords
Τυχαία Θέματα