Ματσάρα στο «Σίτι», τη γλίτωσαν οι «πολίτες»

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με 3-1, μπορεί να πήγαν να... πιαστούν στα χέρια ο Μπαλοτέλι με τον Κολάροφ, ωστόσο η Σίτι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Σάντερλαντ.

Σε ένα ματς που δε... μύριζε γκέλα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έμεινε γρήγορα πίσω στο σκορ από τη Σάντερλαντ με 3-1. Ο Μάριο Μπαλοτέλι τσακώθηκε με τον Κολάροφ για μια εκτέλεση φάουλ και το πρωτάθλημα απομακρύνονταν αρκετά από την Σίτι. Ωστόσο, ένα γκολ του Ιταλού στο 81' και ένα του Βούλγαρου στο επόμενο λεπτό,

έδωσαν έστω τον έναν βαθμό στους «πολίτες».

Στα υπόλοιπα ματς, η Τσέλσι επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Άστον Βίλα, με τον Τόρες μνα σκοράρει στο 92'. Δύο γκολ πέτυχε ο Ιβάνοβιτς, ενώ ακόμα ένα ο Στάριτζ. Ο Κόλινς με τον Λίχατζ είχαν ισοφαρίσει προσωρινά για τους «χωριάτες».

Η Έβερτον επιβλήθηκε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ, χάρις στο αυτογκόλ του Μακόλει στο 18', ενώ ο Ανιτσέμπε δοαμόρφωσε το 2-0 στο 68'. Με μπροστάρη για ακόμα μία φορά τον Ντέμπσεϊ, η Φούλαμ νίκησε 2-1 τη Νόριτς. Ο Αμερικανός άνοιξε το σκορ στο 2' με το Νταφ να κάνει το 2-0 στο 13'. Ο Γουίλμπραχαμ μείωσε για το τελικό 2-1 στο 77'.

Η ΚΠΡ κατάφερε και επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ που είναι τιμωρημένος, με τα γκολ του Τάαραμπτ (22') και του Ντιακιτέ(66'). Προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Γουόλκοτ(37').

Τέλος, η Γούλβς ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από τη Μπόλτον, παρά τα γκολ των Κάιτλι (53') και Τζάρβις (88'). Τα γκολ των νικητών ο Πετρόφ με πέναλτι στο 63', ο Αλόνσο στο 80' και ο Ντέιβις στο 84'.

Keywords
Τυχαία Θέματα