Μάθιους: «Ήταν μία τρελή χρονιά»

Με το χειρότερο τους ρεκόρ νικών-ηττών από το 2005-06 ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά ο Ουέσλι Μάθιους δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το 2011-12 των Μπλέιζερς σημαδεύτηκε από μία σειρά από τραυματισμούς. Σημαντικότερος ήταν αυτός του Μπράντον Ρόι, ο οποίος αποχώρησε από το μπάσκετ. Παράλληλα απολύθηκε ο Νέιτ Μακ Μίλαν, αποδεσμεύτηκε οριστικά ο Γκρεγκ Όντεν, ενώ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ ολοκλήρωσε το... σκηνικό με δικό του σοβαρό τραυματισμό.

«Είμαι

αισιόδοξος. Περάσαμε μία τρελή χρονιά, η οποία άρχισε καταστροφικά» δήλωσε ο Μάθιους. Ούτε το μέλλον δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξο, αφού ο Τζαμάλ Κρόφορντ έχει ήδη φανερώσει προθέσεις φυγής του. Το θετικό αυτής της περίπτωσης είναι η απελευθέρωση χώρου στο salary cap, ενώ υπάρχει επίσης το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νικολά Μπατούμ.

Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα της διοίκησης είναι η πρόσληψη μόνιμου GM, θέση η οποία είναι «ορφανή». Άλλωστε ο σύλλογος του Πόρτλαντ ενδέχεται να έχει τέσσερις επιλογές ντραφτ φέτος, ενώ απαιτούνται αρκετές συμπληρώσεις στο δυναμικό της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα