Μπίλαπς: «Ο Τζόρνταν μπορεί να γίνει Μπεν Ουάλας»

Ο Τσόνσι Μπίλαπς έχει αναλάβει την πνευματική καθοδήγηση του Ντε Αντρέ Τζόρτναν και ο 23χρονος σέντερ δηλώνει έτοιμος για playoffs.

Στον πρώτο γύρο της postseason, οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Μέμφις Γκρίζλις. Στη σειρά δεν θα πάρει μέρος ο Μπίλαπς, καθώς ο σοβαρός του τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα από τον περασμένο Φεβρουάριο τον έθεσε νοκ άουτ από την υπόλοιπη σεζόν. Πάντως έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του Τζόρνταν, για τον οποίο δήλωσε:

«Είναι

πολύ δεκτικός. Θέλει να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους αμυντικούς της λίγκας. Η διαδικασία, όμως, είναι χρονοβόρα. Εγώ πρέπει να τον συγκρατήσω, γιατί είναι νέος και έχει ελάχιστη εμπειρία. Στο τέλος μπορεί να φτάσει τον Μπεν Ουάλας και σίγουρα ο ίδιος προσπαθεί, όσο μπορεί».

«Πρέπει να αναλάβω την άμυνά μας και να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου. Έτσι οι υπόλοιποι θα προσθέσουν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους» πρόσθεσε ο Τζόρνταν.

Από την πλευρά του, ο Βίνι Ντελ Νέγκρο, προπονητής των Κλίπερς, συμπλήρωσε σχετικά: «Για εμάς η σειρά είναι μία τέλεια ευκαιρία, ώστε ο Ντε Άντρε να ανεβάσει την απόδοσή του, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα