Γκέι: «Λίγο ακόμα και θα αγόραζα εισιτήριο για τα playoffs»

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ρούντι Γκέι των Μέμφις Γκρίζλις θα αγωνιστεί σε παιχνίδι των playoffs και δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική.

Ο 25χρονος σμολ φόργουρντ απουσίασε από την περσινή postseason λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο. Φέτος, όμως, είναι υγιής και θα βοηθήσει κανονικά τις «αρκούδες» στα playoffs.

«Ήμουν έτοιμος να αγοράσω εισιτήριο. Τόσο απελπισμένος ήμουν. Η ομάδα με κράτησε κοντά και ζητούσε τη γνώμη μου από τον πάγκο, αλλά εγώ είμαι αγωνιστής» δήλωσε αναφορικά με την περσινή του εμπειρία και πρόσθεσε:

«Δεν έχω ξαναπαίξει στα

playoffs, οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Υπάρχει αυτοσυγκέντρωση σε όλους τους παίκτες, οι φίλαθλοι είναι έτοιμοι και έχουν υψηλές απαιτήσεις. Έχουμε και εμείς υψηλούς στόχους και θα θέλαμε κάποτε να προκαλέσουμε ένα πανηγύρι στους δρόμους της πόλης».

«Το βλέπω στα μάτια του. Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και καταλαβαίνω ότι είναι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Μάικ Κόνλεϊ, ενώ ο Ζακ Ράντολφ συμπλήρωσε: «Είναι πολύ καλό για αυτόν. Αποτελεί τον σημαντικότερο μας παίκτη. Αν τον είχαμε πέρσι, θα είχαμε προχωρήσει περισσότερο».

Στον πρώτο γύρο των playoffs, οι Γκρίζλις θα έχουν πλεονέκτημα έδρας κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Άλλωστε τερμάτισαν για πρώτη φορά πάνω από την πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ όντας τέταρτοι, ενώ το βάθος στο ρόστερ τους φαίνεται πιο δυνατό από την περσινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα