Μάντζαρης: «Νιώθω υπερήφανος που με καλούν»

Η εθνική ομάδα των ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να αισθάνεται υπερήφανος για το κάλεσμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τόνισε πως είναι αισιόδοξος πως η εθνική Ελλάδας θα είναι παρούσα στο Ολυμπιακό Τουρνουά

μπάσκετ του Λονδίνου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης…

Για το αν υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι μέλος της δωδεκάδας αυτή τη φορά: «Αν θα μείνω ή όχι δεν το ξέρω εγώ… αυτό το ξέρουν οι προπονητές μου που με καλούν. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην προετοιμασία της εθνικής. Νιώθω υπερήφανος που με καλούν. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να μπορέσω αυτή τη φορά να επιλεχτώ στην τελική δωδεκάδα και να βοηθήσω την ομάδα να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το αν θα είναι η τέλεια χρονιά για εκείνον αν συμπεριληφθεί στη 12άδα: «Η πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και να… συνδυαστεί με νταμπλ και Ολυμπιακούς Αγώνες θα… είναι με διαφορά η καλύτερη χρονιά όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά και της ζωής μου. Και δύσκολα πιστεύω πως θα υπάρξει μία που θα είναι έστω παρόμοια στο μέλλον».

Για το πόσο θετικό είναι για την εθνική και τον ίδιο το γεγονός πως στην προετοιμασία βρίσκονται μαζί πέντε παίκτες του Ολυμπιακού: «Σε προσωπικό επίπεδο με κάνει να νιώθω πιο άνετα. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Οι παίκτες που συνεργαζόμασταν όλη τη χρονιά και ήμασταν μαζί κάθε μέρα τους βλέπω πάλι εδώ. Βέβαια και τα υπόλοιπα παιδιά τα ξέρω. Έχουμε μία καλή χημεία και το μόνο που απομένει είναι να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Τέλος για το αν αισιοδοξεί: «Η αισιοδοξία είναι τεράστια! Σίγουρα! Πιστεύω όμως πως εξαρτάται καθαρά από εμάς αν αυτή η ομάδα θα πάει καλά ή όχι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα