Κούγιας: «Θέλουμε την Καλλιθέα στα play off»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΑ», ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, αναφερόμενος στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών, υποστήριξε πως δεν μπορεί να γίνει κλήρωση, αν δεν διαλευκανθεί η υπόθεση, τόνισε πως υπάρχει ηθικό ζήτημα, δήλωσε πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον δικαστή. Κ. Κατσή, χαρακτήρισε την Καλλιθέα, πελάτη, λέγοντας πως τη θέλει στα play off.

Ο Αλέξης Κούγιας

μεταξύ άλλων είπε:

«Αν δεν υπάρξει πλήρης διαλεύκανση δεν μπορεί να γίνει κλήρωση. Άρα κατά την άποψή μου με λογική επεξεργασία των γεγονότων, είχαμε επικύρωση και κλήρωση για την επόμενη Τρίτη. Αυτό δεν προλαβαίνουμε να το κάνουμε διότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν κλήσεις, να έχουν γίνει οι προφορικές απολογίες και μετά να κρίνουν οι αθλητικοί δικαστές αν γίνει κατηγορητήριο. Οπότε μπορεί να έχουμε και δίκη. Ανεξάρτητα αν θα έχουμε δίκη, θα πρέπει να δούμε και το αποτέλεσμα της δίκης. Εάν μεν είναι απαλλαχτικό, όλα καλά και θα γίνει η κλήρωση. Αν όμως είναι καταδικαστικό θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση, δηλαδή την έφεση, η οποιοδήποτε άλλο δικαστήριο. Άρα αναβολή των αγώνων των play off, αφού η Καλλιθέα είναι η πρώτη από τις ομάδες που μπαίνουν στα play off με δεύτερη την Παναχαϊκή, τρίτο τον Πλατανιά και τέταρτη την Καλλονή».

Για το αν εμπιστεύεται τον κ. Κατσή είπε:

«Επειδή τον έχει βάλει σε αυτή τη θέση ο κύριος Θεοδωρίδης, ο αντιπρόεδρος. Δεν του έχω εμπιστοσύνη και ως δικαστή. Αυτό το προηγούμενο που υπάρχει με τον κύριο Κατσή, να έχει υποστεί όλους αυτούς τους εξευτελισμούς που έχει υποστεί και να παραμένει στη θέση του δεν υπάρχει. Τέτοιο δικαστή δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου».

Για την ανακοίνωση της Καλλιθέας, τόνισε:

«Εμείς θέλουμε την Καλλιθέα στα play off. Μάλλον εμάς εννοεί, διότι η μόνη ομάδα που έχει αντιπαλότητα με την Καλλιθέα και θα την αντιμετωπίσει είμαστε εμείς. Εμείς την Καλλιθέα την θέλουμε. Παρακαλάμε να δικαιωθεί».

Σε ερώτηση αν υπάρχει επιθυμία να δικαιωθεί η Καλλιθέα από αγωνιστικής άποψης, ο Αλέξης Κούγιας είπε:

«Ε, βέβαια. Ποια είναι η Καλλιθέα; Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αν υποβιβαστεί. Πελάτες μας είναι η Καλλιθέα, πολλά χρόνια. Καλός μας πελάτης. Μην λέμε τα περσινά. Αφήστε το».

Keywords
Τυχαία Θέματα