ΠΑΟΚ: Προς συμφωνία και με Λίνο

Τον δρόμο της… ανανέωσης που χάραξε ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να ακολουθήσει - σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις - και ο «κολλητός» του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, Ντορβαλίνο Άλβες.

Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» πρότειναν στον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του έναντι 170.000 ευρώ, 80 χιλιάδες δηλαδή λιγότερα από αυτά που προβλέπει το τρέχον, δίνοντάς του παράλληλα να κατανοήσει πως ο σύλλογος είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει σφικτή οικονομική πολιτική.

Από την πλευρά

του ο Λίνο αντιλήφθηκε πως αυτό το ποσό είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει στο δυναμικό του, κατανοώντας την κατάσταση, ωστόσο ζήτησε διορία κάποιων μήπως και βρει κάτι καλύτερο. Κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα οι ιθύνοντες τον σύλλογο, γνωρίζοντας πως στη καριέρα του έκανε τα πρώτα σοβαρά συμβόλαια σχετικά μεγάλος σε ηλικία και ως εκ τούτου δεν έχει εξασφαλίσει το κομπόδεμα που θα ήθελε ολοκληρώνοντάς την.

Αν ο Λίνο έτσι δεν βρει καλύτερη (όχι απαραίτητα οικονομικά) πρόταση, που είναι και το πλέον πιθανό, τότε θα υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα