Στην τελική ευθεία για την αδειοδότηση

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποιούν τις τελικές τους επαφές για να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα χρήματα και να πάρουν την αδειοδότηση - Την Παρασκευή (25/05) το ραντεβού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Η υπόθεση της αδειοδότησης είναι ο μεγάλος στόχο για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες και όλοι στο σύλλογο δουλεύουν προς αυτή τηνκατεύθυνση. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαθεί ούτε λεπτό μιας και την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση της έφεσης

του Παναθηναϊκού.

Η εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού, θα γίνει άμεσα και η επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει και θα εκδώσει την τελική της απόφαση την ερχόμενη Τετάρτη. Γιʼ αυτό το λόγο οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν με τον ίδιο τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε αυτή τη συνάντηση θα τον ενημερώσουν για τις κινήσεις που έκαναν προκειμένου να αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ. Στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά δεν θα υπάρξει θέμα και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικότατα στα προκριματικά του Champions League στα τέλη Ιουλίου.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να βρει τα απαιτούμενα χρήματα και θα έχει το πρωί της Παρασκευής συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν για τα χρήματα που είχε υποσχεθεί πως θα βάλει στην ΠΑΕ ο Mr Mig μόλις υπάρξει νέα διοίκηση.
Αυτό το ποσό ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, που τη στιγμή αυτή μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για το ευρωπαϊκό μέλλον των «πράσινων». Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον κ. Βγενόπουλο να μην είναι θετικός στο να δώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα