Κέσελ: «Αλλάζει την καριέρα μας»

22:32 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας τους θα δώσουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Μάρκο Κέσελ.

Ο Σέρβος φόργουορντ μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα mondo.rs για τη συμμετοχή των Πειραιωτών στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κόντρα στους Καταλανούς, ίσα ίσα εάν κερδίσουν μπορεί να αλλάξει η καριέρα τους. Αναλυτικά

τα όσα είπε…

Για το 3-0 επί του Πανιωνίου στα ημιτελικά: «Στο πρώτο και στο τρίτο παιχνίδι ο Πανιώνιος προέβαλε αντίσταση, αλλά εμείς κάναμε αυτό που ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι».

Για το γεγονός πως οι τελικοί θα ξεκινήσουν μετά το Final 4 της Ευρωλίγκας: «Θα παίξουμε τώρα τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ντροπή που θα ξεκινήσουν μετά το Final 4. Θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι πριν από την Κωνσταντινούπολη. Τώρα, για την προετοιμασία μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις προπονήσεις και κάποια φιλικά παιχνίδια».

Για το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε Final 4: «Κατά τη διάρκειά της σεζόν παίξαμε σε πολλά δυνατά παιχνίδια, μέσω των οποίων βελτιωθήκαμε τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα, οπότε έχουμε αποκτήσει κάποια εμπειρία. Στην περίπτωσή μας η συντριπτική πλειονότητα των παικτών θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Final 4 Ευρωλίγκας, οπότε όλο αυτό δημιουργεί μεγάλο κίνητρο και την επιθυμία στον καθένα μας να αποδείξει στον εαυτό του».

Για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης: «Οι ομάδες που προκρίθηκαν πιστεύω πως στη διάρκεια της σεζόν έπαιξαν το πιο καλό και όμορφο μπάσκετ. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλα ονόματα όπως οι υπόλοιποι, για αυτό έχουμε χαρακτηριστεί αουτσάιντερ».

Για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Έχουν ισχυρό κορμό. Πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα, έχουν πολλές λύσεις στην επίθεσή τους, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Φτάσαμε στο Final 4 και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να μας αλλάξει την καριέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα