Μπολάνο: «Απομένουν τέσσερις τελικοί»

22:32 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τελικό χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο Μπολάνο το παιχνίδι με τον Αμφίλοχο, όπως και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της Κασσιώπης ως το τέλος.

Ο τεχνικός της Κασσιώπης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επισήμανε πως τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κρύβουν κινδύνους.

«Ο αγώνας με τον Αμφίλοχο είναι ένας από τους τέσσερεις τελικούς που θα δώσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τους οποίους θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Το παιχνίδι αυτό, όπως κι εκείνο που ακολουθεί με την Πίνδο Κόνιτσας στην έδρας μας, θεωρώ πως είναι

δύσκολα και κρύβουν κινδύνους για εμάς. Κι αυτό διότι μπορεί να παίζουμε με ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί, αλλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος. Άλλωστε, μην παραβλέπουμε τη ζημιά που έκανε ο Αμφίλοχος στα Τρίκαλα 2011 πριν από λίγες μέρες. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν παρασυρόμαστε από τη βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας, ούτε λέμε μεγάλα λόγια. Μόνο αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ο Μπολάνο θέλησε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της Βολίδας Κάτω Γαρούνα: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. της Βολίδας και προσωπικά τον κ. Φίλιππο Σπίνουλα για τη διευκόλυνση που παρείχε φέτος στην ομάδα μας, παραχωρώντας της το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης για προπονήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα