Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Γραββάνη

21:33 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Φόρο τιμής απέτισε η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αχαΐας και του Πανιωνίου στον Γιάννη Γραββάνη την Τρίτη (1/5).

Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, κηδεύτηκε στο Μαζαράκι, ενώ πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από το νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, για να τον αποχαιρετίσει.

Τραγικά πρόσωπα ήταν η σύζυγός του Εφη και οι δύο γιοι του, Θανάσης και Μιχάλης. Το παρών έδωσε πολυμελής αντιπροσωπεία του Πανιωνίου, συγγενείς φίλοι και αρκετός κόσμος από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο ο Γιάννης Γραββάνης τίμησε με

συνέπεια επί σειρά ετών.

Μετά από δική του επιθυμία, την σωρό του στην τελευταία του κατοικία, μαζί με την φανέλα του Ιστορικού με το νούμερο 3, οδήγησαν άνθρωποι του Πανιωνίου, όπως ο προπονητής και συμπαίκτης του Αντώνης Μανίκας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μίχου, ο αρχηγός της ομάδας, Φανούρης Γουνδουλάκης και οι παλιοί του συμπαίκτες και φίλοι, Λίμα, Λαζάρου, Καπώνης, Ραγκούσης, Πλεξίδας, Βλάχος, Ζαχαρόπουλος. Τον επικήδειο εκφώνησε ο Παναγιώτης Τσιάπης.

Τέλος, αποφασίστηκε οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής, θα δώσουν το επόμενο διάστημα αγώνα στη μνήμη του Γιάννη Γρανβάνη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Φωτ. από patragoal.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα