Οι επόμενες κινήσεις του Ντέμη

22:22 1/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το ταξίδι του Ντέμη Νικολαΐδη στην Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε και πλέον είναι ξανά στην Ελλάδα ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης. Ο Ντέμης πέρασε την σημερινή μέρα με την οικογένεια του, ενώ από αύριο Τετάρτη θα έχει ξανά επαφές για το πλάνο που έχει καταστρώσει για την ΑΕΚ. Αφού μίλησε με τον Νίκο Νοτιά και σε ξεχωριστή συνάντηση (εκτός της εκδήλωσης του club

των φίλων της ΑΕΚ) και συζήτησαν για το αν μπορεί να υπολογίζει σε οικονομική βοήθεια του για την κάλυψη των χρεών μέχρι τον Ιούνιο (δεν έχει γίνει γνωστό τι απάντησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ), θα συνεχίσει τις επαφές και με άλλους μετόχους από την ομάδα του 2004.

Οι επόμενοι που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Ντέμη για να συζητήσουν για το ίδιο θέμα είναι ο Πέτρος Παππάς και ο Τάκης Κανελλόπουλος. Δύο σημαντικά στελέχη της ομάδας του 2004, που έχουν την οικονομική δύναμη να βοηθήσουν την ΑΕΚ σε αυτήν την δύσκολη στιγμή και να στηρίξουν τον Νικολαΐδη στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πριν την διάλυση και το… κραχ. Ο Ντέμης θέλει να ολοκληρώσει τις επαφές του με την μετοχική ομάδα του 2004, για να γνωρίζει τι να περιμένει από αυτούς αναφορικά με τα χρέη που πρέπει να καλυφθούν μέχρι τον Ιούνιο για να μπορεί να «ζήσει» η ΑΕΚ.

Εν συνεχεία πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό που αφορά τα χρέη προς το Δημόσιο. Εκεί που ο Ντέμης περιμένει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, μια και μετά πρέπει να κάνει τις απαιτούμενες επαφές με το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών για την νέα ρύθμιση. Η ΑΕΚ και ο Νικολαΐδης περιμένουν από το Δημόσιο να εφαρμόσει την ρύθμιση με τις 120 δόσεις, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως «επιστρέψει» ο νόμος Βενιζέλου που περιμένει και ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε, μόνο με τέτοια ευνοϊκή ρύθμιση μπορούν να λειτουργήσουν οι εταιρίες που έχουν χρέη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση πτωχεύουν και το Δημόσιο δεν θα μπορεί να εισπράξει…

Μετά από όλες τις παραπάνω ενέργειες, ο Ντέμης θα γνωρίζει τι μπορεί να έχει στα χέρια του για να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι έτοιμος και θα βγει να μιλήσει ο ίδιος και να ενημερώσει τον κόσμο της ΑΕΚ για το πλάνο του. Το αν θα προλάβει την Γενική Συνέλευση της 9ης Μαΐου είναι ακόμη «ανοιχτό» για αυτό θα πρέπει να υπάρχει στην κιτρινόμαυρη ατζέντα και η επαναληπτική ημερομηνία της 23ης Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα