Κάτσικας: «Στόχος η ανάδειξη ταλέντων στη Μικτή Νέων της Αθήνας»

Η ενασχόλησή του με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, είναι κάτι το οποίο αποτελούσε μεγάλο κίνητρο για τον Μιχάλη Κάτσικα.

Στις ομάδες που έχει εργαστεί έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο με τη δημιουργία νεανικών συνόλων και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Κάτι ανάλογο επιτελείται και στη Μικτή Νέων της Αθήνας, στην οποία είναι προπονητής, έχοντας την συμπαράσταση των συνεργατών του και των ανθρώπων της ΕΠΣ Αθηνών,

που έχουν αναλάβει την ευθύνη της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports, αναφέρθηκε στον στόχο της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους αυριανούς αστέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για την πορεία της Μικτής Νέων, στο ενωσιακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κάτσικα:

«Η Μικτή Νέων της Αθήνας, στοχεύει στην κατάκτηση της 1ης θέσης, περισσότερο για λόγους γοήτρου, αλλά και για να φανεί το επίπεδο της Ένωσης και η δουλειά που επιτελείται από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Πρωταρχικός στόχος, είναι η ανάδειξη των ποδοσφαιριστών που καλούμε στη Μικτή ομάδα. Υπάρχουν ορισμένα παιδιά, τα οποία αν προσεχθούν, μπορούν να κάνουν καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουμε πετύχει δύο νίκες. Επικρατήσαμε εκτός έδρας της Εύβοιας με σκορ 2-0, ενώ πήραμε τη νίκη με το ίδιο σκορ στο γήπεδό μας επί της Δυτικής Αττικής.

Τη δεύτερη αγωνιστική είχαμε ρεπό, ενώ ηττηθήκαμε από την Ανατολική Αττική με σκορ 2-0. Ο απολογισμός θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε περισσότερες επιτυχίες.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, σημαντική συμβολή έχει το τεχνικό επιτελείο, το οποίο αποτελείται από τον βοηθό μου, Δημήτρη Τσικριτέα, τον γυμναστή, Λευτέρη Μηλιώνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σπύρο Πασπαλίδη.

Επίσης, έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων της Ένωσης που είναι υπεύθυνοι για την Μικτή Νέων. Ο πρόεδρος Φιλήμων Βαφειάδης, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Διαμάντης και ο έφορος υλικού, Κώστας Θεοφάνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα