Καρεμπέ: «Αφιερωμένο στον Κόκκαλη και τους συμπαίκτες μου» (video)

Στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, τον Τάκη Λεμονή και τους πρώην συμπαίκτες του αφιέρωσε το βραβείο που έλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» λίγα λεπτά μετά την βράβευσή του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε στην κάμερα του επίσημου site των Πειραιωτών, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στην ομάδα για το

39ο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως είναι συγκινημένος για το βραβείο.

«Είμαι πολύ περήφανος, είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθα εδώ και είδα όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα που κέρδισε τον τίτλο γιατί το άξιζε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που γύρισα και φυσικά είμαι πολύ συγκινημένος που έλαβα αυτό το βραβείο και τους ευχαριστώ όλους», ανέφερε αρχικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Και συνέχισε: «Δεν είναι κάτι που αξίζω μόνο εγώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου επίσης αξίζουν αυτό το βραβείο και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον κύριο Κόκκαλη, τον κύριο Λεμονή, τους Ζιοβάνι, Αλεξανδρή, Ζέτεμπεργκ, Ζε Ελίας, Νινιάδη, Τζόρτζεβιτς, σε όλους. Είναι και δικό τους το βραβείο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα