Final Four | "Μετά τον Ζοτς, ο Διαμαντίδης!"

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη πρέπει να βγάλει εκτός παιχνιδιού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τον Ραμούνας Σισκάουσκας, ο οποίος χαρακτήρισε "μυαλό" του Παναθηναϊκού τον Καστοριανό γκαρντ, μετά ασφαλώς από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Ξέρω ότι όλοι περιμένουν από εμάς να νικήσουμε, αλλά σε ένα Final 4 όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός

είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα. Το γεγονός ότι τον νικήσαμε στην κανονική διάρκεια δεν παίζει ρόλο. Κανείς δεν το θυμάται πλέον", υποστήριξε αρχικά ο 33χρονος Λιθουανός φόργουορντ/γκαρντ της "ομάδας του στρατού" και στη συνέχεια στάθηκε στον αρχηγό των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

"Οι Έλληνες έχουν πολύ καλούς παίκτες. Φυσικά πρέπει να εξοντώσουμε τον Διαμαντίδη. Είναι το μυαλό του Παναθηναϊκού μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Βάζει τάξη και κρατάει το παιχνίδι. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες. Χωρίς αυτόν θα ήταν πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Αλλά ακόμη και αν τον σταματήσουμε αυτό δεν μας εξασφαλίζει τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα