Euro 2012: Μπίλιτς: «Τελευταίο μου τουρνουά με Κροατία»

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κροατίας θα αποτελέσει ο Σλάβεν Μπίλιτς μετά το τέλος του EURO 2012, όπως αποκάλυψε σε σημερινές (10/05) του δηλώσεις ενώ οριοθέτησε και τους στόχους της ομάδας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «χρβάτσκα» βρίσκεται στο πόστο του εδώ και έξι χρόνια και φαίνεται ότι πλέον ήρθε η ώρα να αναζητήσει νέες προκλήσεις. Κάπως έτσι λοιπόν ο Μπίλιτς ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την Κροατία στο τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

«Αυτό

είναι η τελευταία μου διοργάνωση ως επικεφαλής της Κροατίας. Έδινα πάντοτε τον καλύτερο μου εαυτό και τώρα, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στο EURO. Αμέσως μετά θα γίνω ο μεγαλύτερος οπαδός της Κροατίας, είμαι μέλος της εθνικής ομάδας για όλη μου την ζωή», είπε αρχικά ο 43χρονος προπονητής.

Και συνέχισε: «Δείξαμε το 2008 ότι ξέρουμε πως να παίξουμε και θα είμαστε ξανά έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από του 2008. Στα προκριματικά, το 30% των παικτών μας δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πάμε στην Πολωνία και την Ουκρανία με στόχο να κερδίσουμε την διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα