Μίλα Γιόβοβιτς: Τι έπαθε και χορεύει στη μέση του δρόμου; (photos+video)

Το σέξι μοντέλο βγήκε με το μίνι του στο κέντρο του Μανχάταν και προκάλεσε… ατυχήματα με τα νάζια και τα σκέρτσα της. Όλα αυτά για μια διαφήμιση. Και γιατί είναι ευτυχισμένη.

Το υπέροχο μίνι φουστάνι αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της σε κάθε κίνηση του αέρα και οι περαστικοί σταματούσαν να τη χαζέψουν όσο κρατούσαν τα –πολύωρα είναι η αλήθεια- γυρίσματα για το βίντεο λανσαρίσματος της νέας συλλογής καλλυντικών της Avon.

Όταν μάλιστα ο σέξι ηθοποιός Κάρλος Κασία Γκράντε σήκωσε τη Μίλα Γιόβοβιτς αγκαλιά και

άρχισε να την στριφογυρνά η φούστα αποκάλυψε το εσώρουχό της και όσοι έτυχε να βλέπουν άρχισαν να χειροκροτούν.

Ανάμεσα στους θαυμαστές και η πιο φανατική θαυμάστρια όλων: η μόλις τεσσάρων ετών κορούλα της διάσημης σταρ της πασαρέλας και της μεγάλης οθόνης, Εβερ Γκάμπο!

Η σερβικής καταγωγής πρωταγωνίστρια του Resident Evil (η οποία είναι παντρεμμένη με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας Πολ Άντερσον) έτρεξε να αγκαλιάσει την πιτσιρίκα της αμέσως μόλις τελείωσε το διαφημιστικό. Για χατίρι της σκέφτεται να περιορίσει στο ελάχιστο τις επαγγελματικές της δραστηριότητες του χρόνου προκειμένου να την ετοιμάζει η ίδια για το σχολείο κάθε πρωί και να διαβάζουν μαζί τα πρώτα δύσκολα μαθήματα.

«Πολύ θα ήθελα άλλα ένα παιδάκι αλλά θα περιμένω να γίνουν όλα φυσιολογικά. Εάν είναι να συμβεί, θα συμβεί», δηλώνει η σέξι Μίλα στο περιοδικό Hello.

Δείτε το βίντεο με τη σέξι Μίλα Γιόβοβιτς στη φωτογράφισή της για το φετινό ημερολόγιο του Campari:

Keywords
Τυχαία Θέματα