Καϊμακόγλου: «Στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε ότι στόχος όλων των παικτών της Εθνικής είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο προολυμπιακό τουρνουά, ώστε να πάρει η «γαλανόλευκη» το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

«Στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τους περισσότερους που δεν έχουμε ξανατύχει σε ανάλογη περίπτωση. Είναι λίγα τα παιδιά

που είχαν παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας πριν από τέσσερα χρόνια και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά νομίζω ότι στόχος όλων είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και στην προπόνηση και από μόνοι μας και με τους προπονητές. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μη χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο. Αντίπαλός μας είναι ο χρόνος αυτή τη στιγμή. Να προσπαθήσουμε σε αυτό το λίγο χρόνο να δέσουμε όσο πιο πολύ γίνεται και πρώτος στόχος όταν θα φτάσουμε στη Βενεζουέλα να είμαστε έτοιμοι στο 100% τόσο από φυσική κατάσταση όσο και από θέμα μυαλού».

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι για τον ίδιο αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά: «Είναι κάτι το οποίο δεν έχει κανείς συνηθίσει. Προσωπικά για μένα είναι μία πρόκληση. Για όλους θα πρέπει να είναι για να δει πόσο μπορεί να αντέξει το σώμα του και το μυαλό του. Θεωρώ ότι όλοι είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν πως να φέρνουν το σώμα τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν λίγες οι διακοπές και όλοι θα ήθελαν λίγο παραπάνω, όλοι ερχόμενοι εδώ στόχο έχουν να βοηθήσουν την ομάδα. Με μεγάλη συγκέντρωση και πίεση που πρέπει να βάλει ο καθένας στον εαυτό του, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα