Euro 2012: Προτάσοφ: «Δεν υπάρχει φαβορί στο Ελλάδα-Ρωσία»

Αφού μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την εμφάνιση της Ελλάδας στο ματς με τους Πολωνούς, ο Όλεγκ Προτάσοφ ισχυρίστηκε ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ την εθνική μας, καθώς επίσης ότι στο συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχει φαβορί.

«Οι πιο πολλοί έμειναν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία με την Πολωνία στην πρεμιέρα.

Η Ελλάδα μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως η ομιλία του Σάντος στο ημίχρονο, καθώς και οι επεμβάσεις του στην ενδεκάδα, άλλαξαν την εικόνα της. Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Προκάλεσε μάλιστα την οργισμένη ανακοίνωση του Ολυμπιακού προς την ομοσπονδία», ανέφερε αρχικά ο Ουκρανός άλλοτε προπονητής και ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα.

Κληθείς να σχολιάσει το αγωνιστικό στυλ της Ελλάδας, τόνισε ότι «ο Σάντος έχει την πλήρη στήριξη της ομοσπονδίας και του κόσμου. Σε σχέση με τον Ρεχάγκελ, ο Πορτογάλος έχει κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Οι Έλληνες μόνο κακοί δεν ήταν κόντρα στην διοργανώτρια στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Βέβαια με την Ρωσία δεν θα είναι το ίδιο. Οι Έλληνες, πάντως, πιστεύουν πολύ στην νίκη. Το 2004 ήταν οι νικητές του τουρνουά. Θυμάστε ποια είναι η τελευταία φορά που το πήρε η Ρωσία;».

Κλείνοντας, εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει φαβορί στο ματς της 16ης Ιουνίου.

«Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες θα έχουν το νου τους πρώτα να διαφυλάξουν τα νώτα τους και στην συνέχεια να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Είδατε τι έγινε στο Δανία-Ολλανδία (1-0). Οπότε είναι περιττό να μιλάμε για φαβορί».

Keywords
Τυχαία Θέματα