Ισοφάρισε ο Chiesa για την ομάδα του Faber

05:25 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στο 2-2 είναι πλέον η σειρά ανάμεσα σε Dominick Cruz και Urijah Faber, η οποία αφορά τις νίκες των μαχητών που έχουν επιλέξει οι δύο προπονητές του TUF Live 1.

Το πρώτο ριάλιτι «Ultimate Fighter» που προβάλλεται ζωντανά συνεχίζεται σε εβδομαδιαία βάση. Στο πέμπτο επεισόδιο της τρέχουσας σεζόν, ο Faber πρόκρινε τον δεύτερο του μαχητή στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που είχε πετύχει ο Cruz στους

δύο πρώτους αγώνες ύστερα από την επιλογή των ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Mike Chiesa κέρδισε τον Jeremy Larsen με ομόφωνη απόφαση ύστερα από τον δεύτερο γύρο. Πρόκειται για τον μαχητή που έχασε τον πατέρα του στο ξεκίνημα του TUF Live 1, αλλά αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για την καριέρα του.

Μάλιστα, ύστερα από τη νίκη, η οποία του εξασφάλισε την πρόκριση στους «8», ο Chiesa δήλωσε πως λατρεύει τη μητέρα του και πως αφιερώνει την επιτυχία του σε αυτή. Από το υπόλοιπο σόου ξεχώρισαν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί Chris Tickle, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του πρωταθλητή Bantamweight.

Στο τέλος, πάντως, αποδείχθηκε πως δεν... υπήρχε κάποια πρόβλημα, καθώς ο Tickle μάλλον φοβήθηκε υπερβολικά πιθανό τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Joe Proctor του Faber, όπως όρισε ο τελευταίος προπονητής ύστερα από τη νίκη της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα