Γλίτωσε τα χειρότερα η... άτυχη Ζακλίν

Η διεθνής βραζιλιάνα ακραία, Ζακλίν Καρβάλιο Εντρές τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία στο πλαίσιο των Παναμερικανικών αγώνων, «παγώνοντας» κοινό και συμπαίκτριες.

Η σύζυγος του επίσης βολεϊμπολίστα Μουρίλο Εντρές, συγκρούστηκε δυνατά με το κεφάλι της Φάμπι, λίμπερο της σελεσάο, σε μια ανύποπτη φάση προκειμένου να έσωναν τον πόντο. Αμφότερες, έπεσαν στο πάτωμα, όμως η Ζακλίν δεν σηκώθηκε. Το γήπεδο «πάγωσε» και το ιατρικό επιτελείο μπήκε αμέσως στο γήπεδο.

Οι γιατροί φόρεσαν προσεκτικά στην αθλήτρια κολάρο για

να την μεταφέρουν, καθώς η ίδια παρέμενε ακίνητη ενώ κατά την αποχώρησή της από τη σάλα ξέσπασε σε λυγμούς. Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν κάταγμα σε σπόνδυλο στον αυχένα και ελαφρά διάσειση.

Το ιατρικό τιμ στο νοσοκομείο της Γκουάνταλαχάρα διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται κίνδυνος για τη ζωής της βραζιλιάνας αλλά θα χρειαστούν κι άλλες εξετάσεις για να είναι 100% σίγουροι για την υγεία της.Την Ζακλίν επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικης ολυμπιακής επιτροπής με ένα μπουκέτο λουλούδια ενώ τα μηνύματα στο twitter από συμπαίκτριες αλλά και συμπαίκτες του συζύγου του (Τζίμπα, Γκουστάβο κ.α) πληθαίνουν.

Χάνει το Παγκόσμιο

Η αθλήτρια της σελεσάο που όπως όλα δείχουν θα χάσει το Παγκόσμιο στην Ιαπωνία (4/11) θα χρειαστεί να μείνει ακίνητη και να φοράει αυχενικό κολάρο για περίπου οχτώ βδομάδες. Όπως γίνεται αντιληπτό η Ζακλίν θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο την Ιαπωνία.

Άτυχη...

Πάντως, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Ζακλίν αφού πριν λίγους μήνες είχε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη και είχε αποβάλλει.

Δείτε τον τραυματισμό της 27χρονης Βραζιλιάνας:

{youtube}JDaIyV_OcqQ&feature=player_embedded{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα