«Πήραμε ένα χρυσό βαθμό»

23:15 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, μετά την ισοπαλία του απέσπασε η ομάδα του. Ο προπονητής των κρητικών ανέφερε ότι αυτός ο βαθμός θα ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου

«Για να πάρεις ένα βαθμό στην Τούμπα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% και να προσέχεις πάντα τα νώτα του. Αυτό κάναμε σήμερα (16/10) και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα,

παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως, εμείς καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία»".

Όσο για τον τρόπο που θωράκισε τα άκρα του: «Εμείς είχαμε φροντίσει να έχουμε κλείσει πολύ καλά τα άκρα μας γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ επιτίθεται από εκεί με γρήγορους παίκτες. Το θετικό είναι ότι πήραμε ένα σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα που δεν περνούν πολλοί αντίπαλοι.

Ο βαθμός αυτός θα μας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε γιατί έρχεται ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πήραμε ένα "χρυσό" βαθμό γιατί θα είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια.

Θέλω να δώσω ένα μπράβο στους παίκτες μου, αλλά δε χρειάζεται να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και συνεχίζουμε».

Για τον έριξε το βάρος στον Βιεϊρίνια για να κλείσει τους χώρους: «Εννοείται ότι το έκανα αυτό γιατί είναι η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου, όπως και ο Σαλπιγγίδης. Έβαλα παραπάνω μαρκαρίσματα πάνω στους δύο παίκτες και έτσι το έργο μας έγινε πιο εύκολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα