Γκουαρντιόλα: «Δεν σκεφτόμαστε την Ρεάλ»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι αυτός και οι ποδοσφαιριστές του δεν σκέφτονται από τώρα το μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε τρεις εβδομάδες είναι το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, όπου η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν επηρεάζει καθόλου τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

«Το να είμαστε

πρωτοπόροι μετά το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ο στόχος μας. Εμείς προβληματιζόμαστε για την αναμέτρηση με την Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Λεβάντε και ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Θα προετοιμαστούμε για το ντέρμπι όταν έρθει η ώρα του», είπε αρχικά ο Γκουαρντιόλα.

Σχετικά με το ότι χρησιμοποίησε τρεις αμυντικούς στην αναμέτρηση με την Μίλαν είπε: «Κάθε φορά με τρεις αμυντικούς παίζουμε. Ξέρω πως αν χάσουμε θα δεχτώ κριτική για αυτό. Απλά θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε δυσκολίες; Ναι είχαμε. Αλλά παίζαμε με την Μίλαν!».

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας του Τίτο Βιλανόβα πρόσθεσε: «Είναι φίλος μου. Μου λείπει ήδη αρκετά, αλλά είναι καλά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα