Η απάντηση του Λιόντου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας, απαντώντας σε κείμενο οπαδών της ΑΕ Μεσολογγίου, για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η απάντηση του προέδρου του Εθνικού:

«Κύριε Κιτσινέλη,

Με έκπληξη και οργή διάβασα στο ιστολόγιο aem-news – στο οποίο και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι αρθρογραφείτε τακτικά – κείμενό σας υπό τον τίτλο «Καφές και Τσιγάρο» το οποίο και δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 21/11/2011.

Στο κείμενό σας αυτό πέραν των όσων αναληθών αναφέρετε σχετικά με το παιχνίδι του Εθνικού Φιλιππιάδας εναντίον της Α.Ε.Μ., και τα οποία

αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και προσωπικά εναντίον μου με μια σειρά από προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς.

Λέτε λοιπόν ότι «Το χειρότερο όμως είναι ότι οι ντόπιοι φερθήκανε εντελώς αλήτικα στους οργανωμένους φιλάθλους μας, με πρωτεργάτες μπράβους του προέδρου της ομάδας τους» χωρίς να διστάζετε να ισχυριστείτε ότι είναι θαύμα ότι δεν «θρηνήσαμε θύματα» από τη συμπεριφορά των «μπράβων μου» αυτών.

Θα ήθελα να πληροφορήσω και εσάς και τους αναγνώστες σας ότι ουδέποτε στην ζωή μου χρησιμοποίησα «μπράβους» για οποιονδήποτε σκοπό και ουδέποτε τους χρειάστηκα. Πολύ περισσότερο δεν τους χρειάστηκε ποτέ ο σύλλογος του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου εδώ και μερικά χρόνια, και ο οποίος έχει δώσει κατ’ επανάληψη εξετάσεις σχετικά με τους όρους φιλοξενίας στο γήπεδο του και τις έχει περάσει με υψηλό βαθμό και στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Σας διαβεβαιώνω ότι «μπράβοι» στην Φιλιππιάδα δεν παρεπιδημούν, εκτός αν κρίνετε εξ’ ιδίων τ’ αλλότρια και στο Μεσολόγγι τους διαθέτετε εν αφθονία.

Είναι πολύ μεγάλη η ευκολία και η ελαφρότητα με την οποία διατυπώνετε τέτοιου τύπου κατηγορίες, ειδικά μέσω από μια ιστοσελίδα οργανωμένων φιλάθλων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υποδαύλιση φαινομένων βίας.

Μάθατε επίσης, όπως πληροφορούμαι από το κείμενό σας, ότι «Πρόεδρος του Εθνικού είναι ακόμα αυτό το παλικάρι, που τα πήρε (όπως λέγεται) πέρυσι από την Επανωμή, με αποτέλεσμα να πέσει κατηγορία η ομάδα του». Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ο Πρόεδρος του «Εθνικού Φιλιππιάδας» θα σας καλέσω ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας για να αποδείξετε πότε ακριβώς και πόσα ακριβώς πήρα από την Επανωμή , εκτός και αν ανακαλέσετε άμεσα και χωρίς υπεκφυγές τα όσα ψευδέστατα και συκοφαντικά για το πρόσωπό μου ισχυρίζεστε.

Επιπλέον, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας και εγώ προσωπικά ουδέποτε καταδικαστήκαμε για οποιοδήποτε σκάνδαλο «στημένων αγώνων» και απηλλάγημεν πλήρως από τα Πειθαρχικά Όργανα της Ε.Π.Ο. από όλες τις κατηγορίες . Ο υποβιβασμός του Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με δωροδοκίες, αλλά ήταν αποκλειστικά και μόνο αγωνιστικός. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου λοιπόν σας ενημερώνω ότι θα αναμένουμε την άμεση επανόρθωσή σας και ως προς αυτό το σκ

Keywords
Τυχαία Θέματα