Στον τελικό του διπλού ο Γιακούποβιτς

Με συμπαίκτη τον Ισπανό, Χεράρδ Γκανογιέρς, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς διεκδικήσει το τίτλο στο διπλό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, Status Athens Open 2012.

Ο,τι δεν μπόρεσε το 2008, όταν είχε χάσει στον τελικό, θα προσπαθήσει να πετύχει αύριο ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ο οποίος με συμπαίκτη τον Ισπανό, Χεράρδ Γκανογιέρς θα διεκδικήσει το τίτλο στο διπλό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, Status

Athens Open 2012 το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι. Αντίπαλοι του ελληνοϊσπανικού ζευγαριού θα είναι οι Κλάσκι (Ιρλανδία)/Μαρτίν (Γαλλία). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα στο κεντρικό κορτ, το οποίο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο. Ο Γιακούποβιτς με παρτενέρ τον Γκρανογιέρς προκρίθηκαν με απρόσμενο τρόπο στον τελικό του Διπλού.

Το παιχνίδι τους στα ημιτελικά με τους Οσβαλντ (Αυστρία)/Στάντλερ (Γερμανία), Νο 3 του ταμπλό διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Στάντλερ κι ενώ το ελληνοϊσπανικό ζευγάρι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-4, 3-2. Ο Στάντλερ τραυματίστηκε στον καρπό καθώς έκαναν break και προηγούντο 3-1 στο δεύτερο σετ. Πήρε medical time out και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έτσι στο επόμενο γκέιμ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

«Ομολογώ ότι σταθήκαμε τυχεροί. Αλλά και οι τραυματισμοί μέσα στο παιχνίδι είναι» δήλωσε ο Γιακούποβιτς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 30χρονος Έλληνας πρωταθλητής συμμετέχει σε τελικό Διπλού στο Status Athens Open. Η προηγούμενη ήταν (με τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη) το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα