Κόραβος: «Θα βρει τον δρόμο του ο Πυρσός»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βάιος Κόραβος, υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Πυρσού Γρεβενών, ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Ο Κόραβος μιλώντας στο Onsports, επισήμανε πως ο Πυρσός έχει πολύ καλό υλικό και με τη στήριξη όλων θα φανεί αυτό και στο γήπεδο.
«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και όλοι στον Πυρσό κάνουμε μια συνεχή προσπάθεια, να βγάλουμε πέρα όλα τα προβλήματα. Κάναμε τη μεταγραφή του Γιώργου Κουτσομήτρου, ο οποίος με την εμπειρία του

θεωρούμε πως θα αλλάξει την ομάδα. Δυστυχώς η ομάδα προέρχεται από την βαριά ήττα από την Κοζάνη με 4-0, ωστόσο δεν παίζουμε αυτή την Κυριακή κι έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και θέλουμε και ο κόσμος της πόλης να σταθεί δίπλα τους. Ξέρουμε πως τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι καλά, αλλά ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλό υλικό, ίσως το καλύτερο στον όμιλο, όμως δεν έχουν δείξει ακόμη οι παίκτες τις πραγματικές τους ικανότητες στο γήπεδο. Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και θεωρούμε πως μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε», τόνισε ο Βάιος Κόραβος.

Κάνοντας ένα σχόλιο για την άλλη ομάδα της περιοχής, τα Γρεβενά Αεράτα που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στον 3ο όμιλο, υπογράμμισε: «Τα Γρεβενά Αεράτα βρίσκονται δικαίως ψηλά και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, που αντλεί παίκτες από τις ακαδημίες της και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πάνε καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα