Επέκτειναν το σερί οι Σένατορς

01:32 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Κέρδισαν τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς στα πέναλτι και οι Ότουα Σένατορς συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές νίκες.

Ο Jason Spezza πέτυχε το καταλυτικό γκολ στην τελική διαδικασία, ενώ ο Milan Michalek είχε ισοφαρίσει την εκτέλεση του Matt Read στον πρώτο γύρο. Ακόμα, ο Craig Anderson σταμάτησε τον Danny Briere στο τελευταίο πέναλτι και διασφάλισε τον έξτρα βαθμό.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των «πρωτευουσιάνων»

ήταν άριστος στην παράταση, στην οποία οι «σενς» δέχθηκαν ασφυκτική πίεση από τους Φλάιερς. Άλλωστε οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 με τους Wayne Simmonds, Sean Couturier και Braydon Coburn, ενώ οι Spezza, Daniel Alfredsson και Chris Neil είχαν διαμορφώσει το 3-0 υπέρ των «σενς» στο πρώτο 20λεπτο.

Πλέον, οι εκπρόσωποι της Οτάβας έχουν ενενήντα βαθμούς και αποσπάστηκαν στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Παράλληλα διατήρησαν μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση της Northeast, αλλά το κρισιμότερο για τους Σένατορς είναι η εξασφάλιση μίας θέσης στα play off.

Από την άλλη, οι Φλάιερς άθροισαν 99 βαθμούς και είναι μία... ανάσα από την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης της Ανατολής. Πάντως διεκδικούν και την τέταρτη θέση των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, καθώς απέχουν τρεις βαθμούς από τους «πιγκουίνους», ενώ οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερα ματς στο υπόλοιπο πρόγραμμα της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα